Onze arbeidsvoorwaarden

Transparantie vinden we heel belangrijk. Als grootste goede doel van Nederland en als werkgever. Transparantie richting onze donateurs én richting onze medewerkers. We zijn dan ook open over onze beloningsstructuur en publiceren sinds 2001 onze salarissen.

Naast een salaris dat past bij jouw expertise en talent kun je als medewerker bij KWF rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 8 % vakantiegeld
  • 25 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
  • Een reiskostenvergoeding: een volledige OV-vergoeding of een kilometervergoeding van € 0,19 cent per kilometer
  • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn

Diversiteitsdag 

KWF hecht er belang aan dat iedere medewerker zich er- en herkend voelt bij KWF, ongeacht zijn of haar geloof, cultuur of achtergrond. Om die reden geeft KWF de mogelijkheid om 1 dag per jaar in te zetten op een dag die jou past. Dit kan een feestdag zijn vanuit jouw geloofsovertuiging maar ook een andere dag die jou past. 

Inspiratiedag

KWF vindt het van belang dat je geïnspireerd blijft voor ons doel en om te blijven bijdragen aan ons doel. Daarom geven wij onze medewerkers per jaar 1 dag om inspiratie op te doen, ook als je in deeltijd werkt. Je zet je op een Inspiratiedag in voor KWF, maar op een andere manier dan via je gebruikelijke werkzaamheden. En je komt met iets zichtbaars terug.

Hybride werken

Wij werken hybride, wat betekent dat je gemiddeld 50 % vanuit huis werk en 50 % op kantoor. Dit is, in overleg met je collega's flexibel in te delen. Voor de dagen dat je thuiswerkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding. 

KWF Academie

De KWF Academie biedt een divers programma waarmee je die rol kunt uitbreiden en verdiepen. Denk aan persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling op je vakgebied, holocratisch werken, summerschool en inhoudelijke sessies over kanker of de doelstellingen van KWF.​​​​​​​Door iets te kiezen uit het aanbod van de KWF Academie groei jij op persoonlijk vlak. En daardoor groeit vanzelfsprekend ook jouw bijdrage aan KWF.

The Mental Move
KWF biedt jou graag de ruimte om te werken aan het versterken van je veerkracht. We vinden het belangrijk om jou als werknemer een compleet en gevarieerd aanbod van betrouwbare kwaliteit aan te kunnen reiken. Daarom werken wij samen met The Mental Move. ​